aloldal3.jpg

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Hol, hogyan találkozhatok a termékekkel?
Az ország egyre több pontján illetve online módon szervezett illatkóstolók valamelyikén. Jelentkezhetsz eseményeink bármelyikére vagy szervezhetsz magad is családod, közeli barátaid számára ilyen alkalmat. Egy ilyen, kellemes hangulatú, kötetlen illatkóstoló nem csak izgalmas és élménydús programot ígér, de rendkívül hasznos is, hiszen az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés új távlatait nyitja meg számotokra.

Van-e lehetőség az interneten keresztül kapcsolódni egy illatkóstolóhoz?
Természetesen, erre a célra szervezünk heti rendszerességgel online illatkóstolókat, a jelentkezés során rendelhetsz termékmintákat, amelyeket elpostázunk neked. 

Van-e költsége a részvételnek?
Nincs. Sőt, a résztvevők akár ingyenes termékmintákkal gazdagodhatnak, mivel ezek árát levonjuk az első olajok megvásárlásakor.

Hogyan tudok hozzájutni az olajokhoz?
Ismerősöd - aki megosztotta veled oldalát - szállítási költség nélkül osztja meg veled a termékeket. Természetesen van mód arra is, hogy személyes fiók létrehozásával, közvetlenül vásárolj magadnak. A regisztrációhoz szükséges meghívót megtalálod az oldal alján.

Jár-e kötelezettséggel a regisztráció?
Más webáruházhoz hasonlóan semmiféle kötelezettség nem társul a saját fiókhoz, a törzsvásárlói kedvezménynek nem feltétele a vásárlási rendszeresség és nincs minimális rendelési érték.

Mennyibe kerülnek a termékek?
Az árak illóolajonként változnak és kiszerelésenként is eltérőek. Természetesen kollekcióban kedvezőbb áron szerezhetők be. Személyre szabott terápia felállítása mindenképp hozzáértő közreműködését, akár speciális illóolaj-keverékek összeállítását indokolja, emiatt a költség is személyre szabott. A lent található elérhetőségen kérhetsz árlistát, de ezt automatikusan megosztjuk az ilatkóstoló résztvevőivel.

Mi garantálja a hatékony és biztonságos alkalmazást?
A minőségbiztosítási szabályzat öt különböző analitikai módszert (gázkromatográfia, tömegspektrometria, Fourier-transzformációs infravörös spektroszkópia, mikrobális vizsgálat és érzékszervi vizsgálat) alkalmaz arra, hogy biztosítsa az illóolajok tisztaságát (a kivonatok csakis a növény tiszta kivonatát tartalmazzák) és hatásosságát (a kivonatok kémiai összetétele minden tételben ugyanaz). A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Tesztelt Minőségű) minőségbiztosítási szabályzat a standardizálás és analízis érdekében megkívánja a független laboratóriumok igénybevételét.

Eseményekre jelentkezés

Workshopok

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Elérhetőség, segítség

Név
Nagy Gyöngyi Napsugár
Email
nagy.gyongyi.a@gmail.com
Telefon
+36204292868

Bejelentkezés

doTERRA regisztráció

weboffice2.png1. Válassz induló kollekciót a költségmentes regisztrációhoz!
2. Az alábbi link segítségével kezdd el fiókod létrehozását!

Lépésről-lépésre
segítség a regisztrációhoz >>>

Itt éred el az oldalamat

A Tanácsadó oldalának megnyitása >>>

Itt tudsz doTERRA fiókot nyitni

Még nincs webshop fiókom,
SZERETNÉK MAGAMNAK! >>>

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház