Itt jársz most:

1. Jelentkezés olajozásra
2. Termékminták postázása
3. Visszaigazolás, emlékeztető
4. Olajozás, esszencia-parti
5. Összefoglaló információk

Az első találkozás...

Évek óta nap mint nap tapasztaljuk azt az áttörést, amikor az illatkóstolók alkalmával a - boltokban vásárolt szintetikus készítményekhez szokott -  résztvevők megélik az első találkozást a terápiás tisztaságú növényi esszenciákkal. Az első impulzusok rendszerint mérföldkövet jelentenek a illóolajokkal való személyes kapcsolat terén, melyek ezt követően a családok mindennapjainak részévé, napi rutinjává válnak, társítva az élvezeti értéket a terápiás lehetőségekkel.

onlinepasi.jpgA körülmények sem akadályoznak meg abban, hogy együtt eltöltsünk egy felejthetetlen órát és otthonodba vigyük az esszenciális olajok nyújtotta élményt és varázslatos hatást! 

Szeretettel várunk egy kellemes hangulatú, kötetlen illatélményre, ahol elmerülhetsz az esszenciák világában, átélheted a terápiás tisztaságú olajok intenzív élményét és rendkívüli hatásukat. Átfogó képet kapsz az aromaterápiáról, megismered az olajok kinyerésének módját és működésüket, hatásukat

onlinefriends2

 

 

 

 

 

 

 

A célunk rávezetni az egészségmegőrzés hatékonyabb, a gyógyszerek alkalmazásánál biztonságosabb és költségkímélőbb útjára. Rávilágítunk az üzletekben kapható, szintetikus úton előállított illetve manipulált olajok alkalmazásának kockázataira és veszélyeire.

Megtudod, miért is nevezik a Tömjént az illóolajok királyának, megtudod, hogyan válthatja ki az Oregánó és Teafa párosa az antibiotikum kúrát, miként csillapíthatsz lázat Citrommal és Levendulával és köszönhetsz el az orrcsepp függőségtől a Borsmenta segítségével. Látni fogod, hogy a házipatikán túl hogyan alkalmazhatod az illóolajokat főzéskor, a szépségápolásban és a háztartásban.

 

Foglalj időpontot most, igényled meg termékminta csomagunkat és tarts velünk, hívd át barátaidat is, hogy megoszthasd velük az élményt!

redarrow

Eseményekre jelentkezés

Workshopok

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Elérhetőség, segítség

Név
Nagy Gyöngyi Napsugár
Email
nagy.gyongyi.a@gmail.com
Telefon
+36204292868

Bejelentkezés

A "Hormon nap"

workshop kezdetéig

Countdown
expired


Since

Eseményre jelentkezés

Válassz alkalmas időpontot!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház