aloldal1.jpg

A háttér

doterra

A doTERRA célja
A „dōTERRA” név latin eredetű, jelentése „a föld ajándéka”.

2008 tavaszán egy csapat egészségügyi és üzleti szakember, akik mély személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőséget javító előnyeivel kapcsolatban, azzal a közös elképzeléssel álltak elő, hogy új irányt szabnak a tesztelt minőségű esszenciális olajok számára a világban.

Valami másra vágytak, ami minden embert vonz, kezdve azoktól, akik addig semmit sem tudtak az esszenciális olajokról, egészen azokig, akik igazi szakértőnek számítanak ezen a területen. 
Bár a dōTERRA látványos növekedésnek indult, ezek az emberek továbbra is igyekeznek megőrizni a kezdeményezés kisvállalkozási kultúráját, ahol mindenki számára van hely, és mindenki elmondhatja véleményét.

 

 Legfontosabb mérföldkövek

  • 2008 – A CPTG Certified Pure Tested Grade™ a páratlan dōTERRA™ minőségbiztosítási folyamat szimbólumává válik.
  • 2010 – Útjára indul a dōTERRA Gyógyító Kezek kezdeményezés, egy filantróp törekvés, hogy gyógyulást és reményt hozzunk a világba.
  • 2014 – A Co-Impact Sourcing™ révén a dōTERRA a legmagasabb minőségű esszenciális olajokat biztosítja, miközben gazdaságilag ösztönzi azokat a kézműveseket és közösségeket, ahonnan azok származnak.
  • 2018 – Több mint 5 000 000 Wellness Tanácsadó forradalmasítja a családok jóllétének biztosítását egyszerű, biztonságos és erőt adó megoldásokon keresztül.

 

cptg.jpgCélkitűzésünk része, hogy új szabványt vezessünk be a világon a tesztelt minőségű esszenciális olajok számára, ezért a dōTERRA komoly beruházásokkal támogatja az esszenciális olajok tudományának fejlődését. Ez sokféle módon valósul meg a dōTERRA saját, erős kutatás-fejlesztési csapatának irányítása alatt.

Ez a részleg PhD tudósokból és tapasztalt szakemberekből áll, akik tudományos és klinikai kutatásokat végeznek, kutatási igényeket azonosítanak be, tanulmányokat terveznek meg és hajtanak végre, valamint előkészítik a tanulmányokat, hogy másoknak is bemutathassák azokat. A folyamatban lévő tanulmányok elvégzéséhez a dōTERRA kapcsolatokat épít ki és tart fent kutató kórházakkal, egyetemekkel és más kutatási szervezetekkel.

A végső cél, hogy jobban megértsük, hogyan működnek az esszenciális olajok, hogyan fejtik ki hatásukat a komponensek, hogyan hatnak a sejtekre, hogyan befolyásolják az embereket, és hogyan javíthatják otthonunkat és környezetünket.

Ezeket a tanulmányokat általában az éves globális és európai találkozóink során mutatjuk be, később pedig más csatornákon keresztül is elérhetővé tesszük. Ezek a találkozók segítenek tájékoztatni, gazdagítani és fejleszteni a dōTERRA Wellness Tanácsadókat és a Törzsvásárlókat az esszenciális olajok legjobb és legnagyobb hatékonysággal történő felhasználása érdekében. 

Eseményekre jelentkezés

Workshopok

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

A vállalat tevékenységét, kultúráját bemutató, átfogó videó válogatás

 
Ha mindeddig kimaradt... 

illatotthonHagyd, hogy az orrodnál fogva vezessünk! Hálás leszel nekünk! :)

Egy lebilincselő órára otthonodba varázsoljuk az esszenciális olajok világát, kitárjuk előtted az aromaterápia kapuját, megmutatva lehetőségeit az egészségmegőrzésben, a szépségápolásban, a konyhában és a háztartásban!

- Színes családi esemény,
- különleges meglepetés kedvesednek,
- közös élmény a barátokkal és
- a legjobb program, ha épp egyedül vagy!

Csak válassz időpontot, majd gyertek össze szeretteiddel egy felejthetetlen illatkóstolóra, lazuljatok, fürdőzzetek az esszenciális olajok nyújtotta varázslatos élményben!

Jelentkezz most és kérd illóolaj termékminta csomagunkat!


redarrow.png

Elérhetőség, segítség

Név
Nagy Gyöngyi Napsugár
Email
nagy.gyongyi.a@gmail.com
Telefon
+36204292868

Bejelentkezés

A "Hormon nap"

workshop kezdetéig

Countdown
expired


Since

Eseményre jelentkezés

Válassz alkalmas időpontot!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház